Verhuur banen/rackets/ballenkanon

Verhuur van de Tennisbanen
Verhuur van banen en Paviljoen (kantine/kleedruimten/douches) is beperkt mogelijk en zal altijd ruim vooraf in overleg met het bestuur moeten plaatsvinden.

Om e.e.a. verder goed te laten verlopen gelden de volgende regels:

  • Er moet op de eerste plaats duidelijk sprake zijn van een sportieve gebeurtenis.
  • Bij aanvraag dient begin- en eindtijdstip van de huur aangegeven te worden, zodat ruim vooraf op het publicatiebord (binnen en buiten) kenbaar gemaakt kan worden wanneer de banen verhuurd zijn (de verhuurder zorgt voor een brief op de publicatieborden).
  • De aankoop van eten en drank zal altijd via TVR en de Paviljoen Commissie lopen; deze commissie zal dan ook vooraf moeten worden ingelicht.
  • Maximaal 2 uur na afloop van de huurperiode dient het Paviljoen gesloten te worden.
  • De huurkosten bedragen € 7,00 per speelperiode (60 minuten) per baan.
  • Indien men tijdens de verhuurperiode gebruik wil maken van de bar dan moet een lid (bij grote groepen 2 leden) van de tennisvereniging aanwezig zijn welke in overleg met de paviljoencommissie kan worden aangesteld. Dit lid ontvangt voor deze paviljoendienst een vergoeding van € 7,00 per uur te betalen door de huurder. Dit lid zorgt ook dat het paviljoen na afloop schoon wordt achtergelaten en de bar is bijgevuld.

Verhuur van Rackets
Rackets kunnen worden gehuurd voor € 0,50 per speelperiode. Junioren kunnen rackets alleen huren als er op dat moment paviljoendienst is of onder begeleiding van een senior lid. (Alleen senioren mogen de sleutel van het Paviljoen ophalen!).

Verhuur van het Ballenkanon
Het tenniskanon (inclusief ballen) is voor € 1,00 per speelperiode te huur. Alleen senioren (en junioren onder begeleiding van een senior) kunnen het tenniskanon huren. Lees vooraf de gebruiksaanwijzing goed door (hangt op het publicatiebord en aan het kanon).

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com