Sporten tijdens de lockdown

Sporten tijdens de lockdown? Ga (tijdelijk) tennissen!

Het is momenteel zoeken naar leuke manieren om lekker te bewegen. Wist je dat je wel kunt tennissen tijdens de lockdown? Je mag met twee mensen een balletje slaan op de baan. Zeker met het voorjaar in aantocht een leuke buitensport. Tennisvereniging De Rips biedt daarom iedereen de kans om een abonnement van 3 maanden te nemen.
Iedereen weet hoe belangrijk bewegen en sporten voor je is. Zeker in deze tijden waarin we al veel meer thuis zijn en ons beperkt voelen in allerlei mogelijkheden. Dan is het fijn om een tennismaatje op de baan te treffen en een balletje te slaan of een partij te spelen.
Door het karakter van de sport, heb je meer dan voldoende afstand van elkaar. Volwassenen vanaf 27 jaar mogen alleen enkelen. Vanaf 3 maart mogen jongeren tot 26 jaar ook dubbelen. Ook dan is het goed mogelijk voldoende afstand van elkaar te houden. Verder gelden op en rondom de baan dezelfde regels als overal. Het paviljoen, de bar en voorzieningen zijn gesloten, maar leden kunnen wel gebruik maken van de baan.
Interesse om tijdelijk samen met een vriend(in), broer, nichtje, buurman of sportmaatje te komen tennissen? Een abonnement van 3 maanden kost 30 euro per persoon. Een jaarabonnement bedraagt 90 euro. Voor meer informatie: neem contact op via info@tvrderips.nl of met het secretariaat via T 0646145368, of kijk op www.tvrderips.nl.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com