Maak kennis met tennis: 2 juli   

Ben je benieuwd of tennis wat voor jou is? Of denk je er langer over na om je racket weer op te pakken? Kom dan naar de kennismakingstoss op zaterdagochtend 2 juli om 10:00 uur. Je kunt dan een balletje slaan met een lid van onze vereniging of met de nieuwe tennisleraar. Zo kun je op een leuke manier (weer) kennis maken met tennis!

Als je een lid van de vereniging kent met wie je samen naar deze ochtend wilt komen, dan kun je je samen aanmelden voor de toss. Of je kunt jezelf aanmelden en wij zorgen voor een tennismaatje die ochtend. Aanmelden kan via: info@tvrderips.nl. Het liefst voor 28 juni.

We zien je graag op 2 juli in sportieve kleding en schoenen (geen voetbalschoen met noppen). Als je zelf geen racket hebt of kunt lenen, geef het dan even aan. Dan zorgen wij voor een racket!

Heb je nog vragen? Stel ze via info@tvrderips.nl! Tot Snel!

Waarom tennis? Je sport heerlijk buiten, het is dichtbij en gezellig. Je kunt in De Rips ook tennisles nemen. Vanaf september start de nieuwe lesreeks weer. Je kunt daarnaast vrij tennissen en meedoen aan wedstrijden. Tennis is ook een van de sporten die je tot op hoge leeftijd nog kunt doen! Dus begin snel, dan heb je er nog lang plezier van!   

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com