Info Lidmaatschap

Word nu lid van tennisvereniging TVR. Een gezellige en sportieve tennisvereniging voor jong en oud. Voor alle niveaus: van gevorderde tot en met de beginnende tennisspeler.  Aanmelden doe je met dit inschrijfformulier. Ook is het mogelijk tennislessen te volgen, zie hiervoor de pagina tennislessen

Contributie:
De contributie bedraagt per jaar (verenigingsjaar van 1 jan. tot en met 31 dec.):

  • Senioren (per 1 januari 17 jaar of ouder): € 100.00.
  • Junioren (per 1 januari 16 jaar of jonger): € 50.00.

Nieuwe leden:
Nieuwe leden kunnen met ingang van een nieuwe maand lid worden. De contributie voor het eerste jaar is afhankelijk van de inschrijfdatum 12/12, 11/12, ……2/12 of 1/12 van bovengenoemd contributiebedrag.

Inschrijfgeld:
Naast de contributie kent de vereniging voor nieuwe leden een eenmalig inschrijfgeld per lid van
€ 7,00 euro.

Gezinskorting:
Elk 3e en volgende lid uit één gezin krijgt een korting van € 10,00 euro op de contributie. In het geval dat er in een gezin alleen junioren zijn, krijgt het 2e lid ook een korting van € 10,00 euro.

Wijze van betaling:
De contributie dient u via een bankoverschrijving te voldoen, jaarlijks voor 1 maart (a.u.b. contributie TVR en naam vermelden op de overschrijving). U kunt ook in 2 termijnen betalen, per 1 januari en per 1 juli.

Beeindiging lidmaatschap:
Afmelden is mogelijk vóór 1 januari met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken.
Bij afmelding na 1 januari, maar voor 1 juli, bent u € 50, – contributie (senioren) of € 25,00 contributie (junioren) verschuldigd. Bij afmelding na 1 juli wordt geen contributie terugbetaald. 

Rustende leden:
Rustende of ondersteunende leden zijn leden die geen speelrecht hebben, maar bereid zijn de vereniging geldelijk (€ 10,00 euro per jaar) of anderszins te steunen. Desgewenst kunnen deze leden te allen tijde actief worden (dus met speelrecht) door de geldende contributie zonder inschrijfgeld te voldoen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com