TVR FAQ

Men kan zich via de website inschrijven als lid van TVR door het invullen van dit inschrijfformulier. Hou er rekening mee dat men naast het invullen van dit formulier ook een recentelijke pasfoto in moet leveren bij het secretariaat. Via deze link kan men ook het inschrijfformulier downloaden wat handmatig ingevuld kan worden. Dit formulier dan samen met de pasfoto inleveren bij het secretariaat. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar tvr.derips@gmail.com.

De contributie bedraagt per jaar (verenigingsjaar van 1 jan. tot en met 31 dec.): Senioren (per 1 januari 17 jaar of ouder): € 100.00. Junioren (per 1 januari 16 jaar of jonger): € 50.00.

De contributie kan jaarlijks of twee keer per jaar betaald worden. Voor meer informatie klik hier.

Voor vragen over het lidmaatschap (vormen, wijzigingen gegevens, etc) stuur een e-mail naar de ledenadministratie.

Voor vragen over de uitgevoerde incasso neem contact op met de penningmeester via tvr.derips@gmail.com.

Voor vragen over de contributie-inning kun je contact opnemen met de penningmeester via tvr.derips@gmail.com.

Uiteraard vinden wij het jammer als je het besluit hebt genomen om je lidmaatschap op te zeggen. Als je wilt stoppen doe je dit door een e-mail te versturen naar de ledenadministratie onder vermelding van je naam en bondsnummer en wel vóór 1 januari. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging.

Bij afmelding na 1 januari, maar voor 1 juli, bent u € 50,00 contributie (seniorleden) of € 25,00 contributie (jeugdleden) verschuldigd. Bij afmelding na 1 juli wordt geen contributie terugbetaald.

Eventuele wijzigingen in je adresgegevens, e-mailadres of overige gegevens kun je doorgeven door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie.

Bij overlijden van een lid is het wenselijk dat familie dit ook aan het secretariaat laat weten.

Ben je je pasje verloren? Geen nood, je kunt een nieuw pasje aanvragen bij de ledenadministratie via tvr.derips@gmail.com. Houd er rekening mee dat voor het aanvragen van een nieuw pasje kosten zijn verschuldigd.

Tussen 1 januari en 31 maart kunnen wij geen nieuwe pasjes aanvragen bij de KNLTB. Je kunt met je bondsnummer wel KNLTB-toernooien spelen.

Wil je wat meer informatie over het lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Wil je de club sponsoren en ben je benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Dan kun je contact opnemen met onze penningmeester via tvr.derips@gmail.com.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met ons secretariaat via de secretaris.

TVR De Rips biedt de mogelijkheid aan om tennisles te nemen op haar tennispark. Lessen worden aangeboden in voorjaar en najaar in blokken van 10 lessen. Voor meer info over de tennislessen klik op deze pagina.

Ja dat kan. Op deze pagina kun je meer informatie vinden.

Door de TJC (Technische Jeugd Commissie) worden diverse activiteiten georganiseerd voor onze leden. Hierbij valt te denken aan de voor- en najaar competities en de clubkampioenschappen. Ook worden activiteiten als de rackettoss en de zondagmorgen toernooitjes georganiseerd. Voor meer info kun je terecht op de agenda van de site of door contact op te nemen met de TJC via tvr.derips@gmail.com.

Sinds enkele jaren worden er bij TVR geen paviljoendiensten meer gedraaid. Het verzorgen van consumpties, het aanvullen van de koelkast, het uitschrijven van consumptiekaarten en andere barkeeper gerelateerde activiteiten gebeurt door de dan aanwezige leden. Een goed lopend en verzorgd clubgebouw is dus ieders verantwoording.

De gegevens van onze leden zijn het best bekend bij het secretariaat van onze vereniging. Door op deze link te clicken kun je een e-mail naar het secretariaat verzenden met de vraag voor meer informatie.

Enkele dagen na afloop van een activiteit worden eventuele de foto’s gepubliceerd op de website. Deze kun je vinden onder activiteiten>berichten, of in zijn totaliteit onder Media>Fotogalerij op onze website. Mochten de foto’s er nog niet op staan, kom dan over een paar dagen terug om het nog eens te proberen.

De toernooien die TVR De Rips organiseert zijn terug te vinden in de agenda van TVR. Klik op deze pagina om de agenda in te zien. Heb je verdere vragen met betrekking tot de inschrijving stuur dan een e-mail naar tvr.derips@gmail.com.

De TJC (Technische Jeugd Commissie) organiseert de competities voor seniorleden en eventuele juniorleden. Zij zullen de inschrijvingsmogelijkheden aankondigen. Als je hier vragen over hebt kun je contact opnemen met de TJC via tvr.derips@gmail.com.

In het contributiejaar dat je 18 wordt, word je senior. Het contributiejaar loopt van 1 januari tot 31 december. Ben je bijvoorbeeld in november jarig en je wordt 17, dan word je met ingang van 1 januari van het volgende jaar (je bent dan nog 17) senior lid.

Het is een goed moment om weer eens een nieuwe foto in te leveren. Je lijkt niet meer op dat jongetje of meisje op je huidige pas! Je kunt je foto inleveren bij het secretariaat

Ja, dat kan. Lever voor 1 januari een nieuwe foto aan bij het secretariaat. Met ingang van het nieuwe seizoen heeft je pas de nieuwe foto.

Bij het volgen van de tennislessen leer je snel andere leden kennen. Bovendien organiseert TVR regelmatig toernooien en competities (voorjaars- en najaarscompetitie) voor haar leden.

Nee, je kunt pas tennisles krijgen als je lid bent. Wanneer je lid wordt kun je je wel gelijk opgeven voor de tennisles.

Je laat het paviljoen netjes achter. Binnen de vereniging is afgesproken dat degene die het laatst het pand verlaat de kas opmaakt en eventueel te veel kasgeld (meer dan €12,00) afroomt en wegbrengt naar de penningmeester. Daarnaast zet je het alarm aan en maak je de deur op slot.

Mocht je vraag niet tussen de FAQ-vragen staan, stel hem dan aan de vereniging via tvr.derips@gmail.com. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com