Afhang reglement

Voor het afhangen zijn onderstaande spelregel opgesteld om iedereen een fijne speeltijd te gunnen. Wij vragen iedereen om zich daaraan te houden.

  • Men mag spelen als het label (naamplaatje) op de daarvoor bestemde plaats op het reserveringsbord is gehangen. Op baan 1 kan men vanaf 09.00 ’s morgens afhangen tot 22.00 uur ’s avonds (dus afhangen op ieder heel uur). Op baan 2 kan men vanaf 09.30 ’s morgens afhangen tot 22.30 uur ’s avonds (dus op ieder half uur).
  • De duur van een speelperiode is een uur.
  • Men mag per dag reserveren, maximaal 23 uur voor de gewenste speeltijd. Men hoeft niet te blijven tot aan het moment van spelen, maar men dient dan wel op tijd aanwezig te zijn. Als men te laat op de baan komt, vervalt de reservering indien er andere leden zijn die gebruik willen maken van de baan.
  • Het is niet toegestaan voor een later tijdstip te reserveren, terwijl men aan het spelen is, ook niet als er een of twee vrije banen zijn. Men kan in dit geval pas opnieuw reserveren, als de oude reserveringstijd volledig is verstreken.
  • Men dient er rekening mee te houden dat reservering voor tennislessen, competitie, toernooien, interne competitie e.d. voorrang heeft. Als tennisles, competitie, toernooi of interne competitie om een of andere reden niet doorgaat, mag ieder lid de baan reserveren. In dit geval gelden dus de normale speelperioden zoals die op het afhangbord zijn aangegeven.
  • Jeugdleden kunnen ’s avonds tot 19.30 uur op baan 1 en tot 20.00 uur op baan 2 reserveren.
  • Na het tennissen neem je je eigen label weer mee naar huis.

Indien men na afhangen van een periode verhinderd blijkt te zijn, dient de reservering zo snel mogelijk ongedaan gemaakt te worden om zo anderen gelegenheid te geven voor die periode te reserveren

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com